Sportlov vecka 8
Efter en trevlig penkkisdag och en ännu trevligare middag med årets abir blev det sportlov. Vi åkte igen till Italien. Det blev den n:te gången. Har liksom tappat räkningen. Men Italien kallar gång efter gång för att vi trivs där, men naturligtvis också för att favoritpersonens syster med familj bor ca 70 km norr om Venedig. Inte illa, får man väl säga till det. God mat, god dryck, vackra vyer, trevliga männsikor... Det är exakt det jag prioriterar under en semester. Detta sportlov stannade vi lite längre. Inalles blev det 10 dagar. Tiden gick fort. Som vanligt. Vi hade planer på att tillbringa en dag i Venedig och att vandra bland med vinodlingarna i trakten, men det gick inte som på Strömsö den här gången. Jag blev sjuk genast på söndagen och favoritpersonen några dagar senare. Vi flög båda ganska lågt till stor del av den här semestern. Fotograferade inte heller så aktivt under veckan. Mest blev det bilder på de charmiga pojkarna. 
15.2
I dag var det våra abiturienters sista skoldag. Det här glada, fiffiga, trevliga och duktiga jänget kommer att lämna ett stort tomrum i vår skola. Taco adjö ABI-18! Skiten måst skyfflas.
13.2
I dag blev det bildvisning på Hangö Fotoklubbs månadsmöte. Det är alltid lika spännande att prata inför en grupp och naturligtvis att visa sina bilder. Jag tycker själv om personliga presentationer och det strävar jag till i min egen också. På basen av responsen tor jag att jag lyckades rätt bra. Men visst känns det lite som att hänga ut sig själv så att säga... Men det är ju mitt eget val. Fast det är pirrigt och smånervöst, så är det tillika en liten adrenalinkick. Tusan, jänget hade ju kommit för att titta på mina bilder och lyssna på mig (och för att delta i mötet, förstås). Vem trodde det?! Häftigt. Tusen tack till alla som kom! Ni var många fler än jag hade vågat hoppas på.
12.2
Äntligen vinter! Härligt med snö! Jag blir så glad av det vita fluffiga stuffet! Visst är det småjobbigt att skuffa omkring det där på gården, men det får man ju ta som hyötyliikunta. 
Senaste veckoslut var ett riktigt superskönt vinterveckoslut - OS började, det blev medalj för Finland, morgonmål framför TV, lång promenad längs med stranden, tupplur, middag hos en god vän. Bara så skönt liksom! Mera sådant åt folket!