23.3
I dag skulle det ha varit mammas födelsedag. Många gånger funderar jag hur mitt liv skulle ha sett ut i dag om hon hade fått leva längre. 
Tillbringade kvällen med goda vännen Ilse och hennes allt för söta dogi Demi. Vi traskade längs med "deras" strand och i deras närskog. Det är nog bara så bra att bo här i Hangö. Nära över allt, havet, naturen... Jag trivs.  
20.3
Hurraaaa! Mina bilder visades i Ylen Aamu! Vad roligt! Raija och Johanna från Ocean Ladies intervjuades och i samma veva visades bilder som jag tagit under HTR i fjol. Jag medger, så gärna, att det känns bra att se sina bilder här och där. Speciellt då det är bilder som man själv gillar. Flera gånger har jag råkat ut för att ha stött på mina bilder utan något omnämnande om fotograf. Det känns mindre bra. I flera fall har man inte ens bett om mitt lov att få publicera bilderna. Det känns ännu mindre bra. Den här gången kunde man inte missa mitt namn. Skönt!
10-12.3
Det blev ett veckoslut i London. Vi hade sett fram emot vårväder, men nej. Småruggigt och kyligt var det, men jätteroligt hade vi. Utan några specifika planer drev vi omkring. Skönt som bara vad. Vi traskade mycket. Tittade på lite street art, besökte St Dunstan, tittade in i en del pubar, yrade i Camden, träffade Cata, åt på vårt nya favoritställe (Dishoom) osv. Mera sådant åt folket!
7.3
Plötsligt är vi inne i mars. Det känns som att tiden bara rusar i väg. Den känslan tilltar garanterat ännu under våren. Strax efter påsk brukar det nämligen vara skolavslutning.
I dag har jag hämtat mina bilder från Cafferie. De har fått hänga där nästan ett och ett halvt år. Jag är mycket tacksam över att få ha haft mitt hav på Cafferies väggar.